Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes)

(1 vásárlói értékelés)

1 350 Ft

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, árvízi fáklya, gátfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes) Ideális hangulatvilágításra, kerti partyhoz, felvonulásokhoz, rendezvényekre, kegyeleti megemlékezéshez, világításra, vészhelyzet esetén, árvíz esetén szükségvilágításra, tűzforrásként.

 

Kérdésed van? HÍVJ MOST +36-20-570-88-99  vagy KATT IDE!

 

Engedélyezett utánrendelésre

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, árvízi fáklya, gátfáklya 60-90 perces (csepegésmentes)

Ideális hangulatvilágításra, kerti partyhoz, felvonulásokhoz, rendezvényekre, kegyeleti megemlékezéshez, világításra, vészhelyzet esetén, árvíz esetén szükségvilágításra, tűzforrásként.

További információk

Tömeg 190 g
Méretek 60 × 0,5 × 0,5 cm

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes) termékről 1 értékelés

  1. Szalai Tiboregy

    Egy fáklyás megemlékezésen szerettem volna részt venni ,és előző nap este /anélkül, hogy elolvastam volna,hogy a rendelés leadását követően 24-48 óra múlva vehető át a termék/ megrendeltem a szükséges fáklyákat. Másnap reggel csalódva tapasztaltam, hogy kifutottam az időből, amikor alaposabban elolvastam a honlapon, a vásárlás menete bekezdést, de azért hátha van valami megoldás, gondoltam, és felhívtam a honlapon megadott számot.. Az Úr aki felvette a telefont rendkívül készséges volt, de a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudta az napra prezentálni a fáklyákat…Csalódottan elbúcsúztam, majd kb 15 perc elteltével üzenetet kaptam, amiben egy cím, és egy telefon szám volt, /egy másik, feltehetőleg konkurens cég elérhetősége/ ahol már vártak az előkészített fáklyákkal…Így, mint a Magyar népmesékben, minden jóra fordult, és még az nap este, fáklyát lobogtatva tudtuk együttérzésünket kifejezni a többi meghívottal együtt… Köszönöm Szépen!!!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, árvízi fáklya, gátfáklya 60 perces (csepegésmentes). Ideális hangulatvilágításra, kerti partyhoz, felvonulásokhoz, rendezvényekre, kegyeleti megemlékezéshez, világításra, vészhelyzet esetén, árvíz esetén szükségvilágításra, tűzforrásként.

Használható nyílt helyen, kertben hangulatvilágításra, külterületen útvonal vagy terület kijelölésre, jelzőfénynek. Fénye sötétben, tiszta időben akár 2000 méterről is látható. Engedély nem szükséges hozzá, egyszerű használat és kezelhetőség.

Méretek: hossz 49-55 cm (nyéllel együtt) nyél hossza 16-18 cm, fáklyatest hossza 35 +- 2 cm, átmérő 3 cm. Égésidő cca. 60 perc függőleges helyzetben, teljes szélcsendben, ideális körülmények között. Szélállósága, újragyulladási képessége jó, szeles időben is biztosítja a megfelelő használatot. A fáklya a nyelénél fogva földbe leszúrható, vagy arra kialakított tartóba helyezhető. A fáklya eloltható. Dugja a fáklyát pl. homokba legalább 60 másodpercre, vagy mártsa vízbe! Az eloltott fáklya később, kiszáradás után is használható, újragyújtható.

Szállítás az országban akár 24 órán belül bárhová, raktárkészletről. Nincs minimális rendelési érték vagy mennyiség!

FÁKLYAVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ – Hogyan válasszuk ki a megfelelő fáklyát?

Viaszfáklya használati utasítás és műszaki leírás