Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes)

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

790 Ft

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, árvízi fáklya, gátfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes) Ideális hangulatvilágításra, kerti partyhoz, felvonulásokhoz, rendezvényekre, kegyeleti megemlékezéshez, világításra, vészhelyzet esetén, árvíz esetén szükségvilágításra, tűzforrásként.

RENDELHETŐ!

Leírás

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, árvízi fáklya, gátfáklya 60-90 perces (csepegésmentes)

Ideális hangulatvilágításra, kerti partyhoz, felvonulásokhoz, rendezvényekre, kegyeleti megemlékezéshez, világításra, vészhelyzet esetén, árvíz esetén szükségvilágításra, tűzforrásként.

További információk

Tömeg 0.27 g
Méretek 0.5 cm

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes) termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Szalai Tiboregy

    Egy fáklyás megemlékezésen szerettem volna részt venni ,és előző nap este /anélkül, hogy elolvastam volna,hogy a rendelés leadását követően 24-48 óra múlva vehető át a termék/ megrendeltem a szükséges fáklyákat. Másnap reggel csalódva tapasztaltam, hogy kifutottam az időből, amikor alaposabban elolvastam a honlapon, a vásárlás menete bekezdést, de azért hátha van valami megoldás, gondoltam, és felhívtam a honlapon megadott számot.. Az Úr aki felvette a telefont rendkívül készséges volt, de a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudta az napra prezentálni a fáklyákat…Csalódottan elbúcsúztam, majd kb 15 perc elteltével üzenetet kaptam, amiben egy cím, és egy telefon szám volt, /egy másik, feltehetőleg konkurens cég elérhetősége/ ahol már vártak az előkészített fáklyákkal…Így, mint a Magyar népmesékben, minden jóra fordult, és még az nap este, fáklyát lobogtatva tudtuk együttérzésünket kifejezni a többi meghívottal együtt… Köszönöm Szépen!!!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük