ÜGYFÉLSZOLGÁLAT és TELEFONOS RENDELÉS 

+36 – 30 – 24-24-225 ~ egilampas@bombauzlet.com

Az egilampas.hu , kivansaglampas.hu , repulolampas.hu és uszolampas.hu oldalról rendelhető termékek utánvétes házhoz szállítással, személyes átvétellel vehetők át. Fizetni online, átutalással vagy a csomag átvételekor a futárnak – készpénzben vagy nagyobb település esetén bankkártáyval is – lehetséges.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONT

AZ ÁTVETELI PONTON VÁSÁRLÁSRA NINCS LEHETŐSÉG, KIZÁRÓLAG AZ ELŐZETESEN MEGRENDELT TERMÉKEK VEHETŐK ÁT, KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!!! A termékek ellenértékének rendezése ELŐZETESEN ONLINE Bankkártyás, PayPal vagy Banki Átutalással történhet.

TECHNIKAI OKOK MIATT A BERZSENYI U.-I ÁTVÉTELI PONT ZÁRVA!!!

POLGÁR Optika üzletében található, a VIII. kerület 1087., Budapest, Berzsenyi u. 2/b. szám alatt a Keleti Pályaudvartól 3 percre a Fiumei úti felüljáró és a II. János Pál Pápa tér (volt Köztársaság tér) közelében. Nyitvatartás: H:9-17; K:10-18; Sze:9-19; Cs:10-18; P:9-17. AZ ÁTVÉTEL SORÁN KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!!! Az üzlet előtt fizetős parkolás lehetséges.

Az online Google Street View utcaképhez katt a képre

ÚTVONALTERVEZÉSHEZ a Google Maps segítségével KATT IDE

Részletes szállítási és átvételi információk

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK (SZEMÉLYES ÁTVÉTELhez görgess lejjebb)

A csomagzárás minden második munkanap 14:00 órakor történik. A 14:00-ig beérkezett megrendeléseket összekészítjük és átadjuk a futárnak.

Kétféle szállítás választható:

EXPRESSZ 1 NAPOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL – 1 munkanapos szállítás (NEM tartalmazza az utávét díját) – 2250.- ft
Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal – 2 munkanapos szállítás (NEM tartalmazza az utávét díját) – 1790.- ft
Személyes átvétel ALLEE bevásárlóközpontnál – személyes villámgyors átvétel, előre egyeztetett időben akár pár órán belül (CSAK KP FIZETÉS LEHETSÉGES) – 490.- ft

Ezeket a csomagokat a futár az esetek többségében a feladást követő első (EXPRESSZ 1 NAPOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL) vagy második (Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal) munkanapon kézbesíti.

A csomag a MPL Csomag Nyomkövetés oldalon követhető nyomon az MPL Futárszolgálat által emailben megküldött küldemény azonosítóra való kereséssel. Kérjük vegye figyelembe, hogy az adatok betöltődése az MPL rendszerébe a feladást követően pár órával később történik meg.

A legtöbb esetben tudsz BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI a futárnak. Amennyiben nem tartózkodsz a kézbesítési címen mikor a csomagodat kézbesítenék, a sikertelen kézbesítésről értesítőt hagynak és megpróbálják egy második alkalommal kikézbesíteni a csomagot. Amennyiben akkor sem a kézbesítés sikerrel, újabb értesítőt hagynak és a legközelebbi POSTA-n tudod átvenni a csomagodat, 10 napon keresztül.

Amennyiben sürgős szállítással vagy átvétellel megkeresel bennünket, igyekszünk az itt leírtaktól eltérően is segíteni lehetőségeinkhez mérten. ELÉRHETŐSÉGeink itt találod.

A kézbesítéshez opciókat kérni  – pl. hívjon telefonon mielőtt jön 50 perccel, értesítsenek reggel nyolckor a szállítás napján, délelőtt 10-11 közöttre kérem a kézbesítést, stb. – sajnos nem lehet, DE amennyiben ezt jelzed felénk a megjegyzésben, minden esetben jelezzük a futárcég felé amit általában figyelembe is szoktak venni. Ezt azonban sajnos garantálni nem tudjuk!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

AZ ÁTVETELI PONTON VÁSÁRLÁSRA NINCS LEHETŐSÉG, KIZÁRÓLAG AZ ELŐZETESEN MEGRENDELT TERMÉKEK VEHETŐK ÁT EMAILES ÉRTESÍTÉST KÖVETŐEN ÉS KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!

A termékek kifizetése a rendelés leadásakor online bankkártyás vagy PayPal online fizetéssel, vagy rendelés leadását követően Baki Átutalással lehetséges, személyes átvételkor készpénzben is, kivéve pirotechnikai termékek esetében. Ez esetben bankkártyás fizetést vagy banki utalást kérünk.

Várja meg a rendelés átvevő pontra szállításáról szóló emailt – általában rendelés leadásától számított 24-48 órán belül – ami jelzi, hogy csomagja átvehető, kivéve ha írásban másképpen nem kérte, az webshop üzemeltetőjétől. A rendelésről szóló visszaigazoló email minden elérhetőség információt tartalmaz majd, kérjük figyelje!

Térkép, útvonaltervező, kép az átvételi pontról és elérhetőséghez görgess fentebb.

KERESKEDŐ TULAJDONOS ELÉRHETŐSÉGEI:

Egyéni vállalkozó neve: Dobos András EV
Szolgáltató székhelye: 1027., Budapest, Lipthay u. 5. II/16.(csak iroda, itt személyes átvételre nincs mód)
Egyéni vállalkozó nyilvántartási száma, váll. ig. sz.:6982533; ET-013917
Elérhetőség:webshop@repulolampas.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége:+36-30-24-24-225
Adószám:63619531-1-41

Képviselő/kapcsolattartó: Dobos András – pirotechnikus
Szolgáltató egyéb elérhetősége:+36-30-24-24-225
Elérhetőség:webshop@repulolampas.hu