ÜGYFÉLSZOLGÁLAT és TELEFONOS RENDELÉS 

+36 – 30 – 24-24-225 ~ egilampas@bombauzlet.com

Az egilampas.hu , kivansaglampas.hu , repulolampas.hu és uszolampas.hu oldalról rendelhető termékek utánvétes házhoz szállítással, személyes átvétellel vehetők át. Fizetni online, átutalással vagy a csomag átvételekor a futárnak – készpénzben vagy nagyobb település esetén bankkártáyval is – lehetséges.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONT

AZ ÁTVETELI PONTON VÁSÁRLÁSRA NINCS LEHETŐSÉG, KIZÁRÓLAG AZ ELŐZETESEN MEGRENDELT TERMÉKEK VEHETŐK ÁT, KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!!! A termékek ellenértékének rendezése ELŐZETESEN ONLINE Bankkártyás, PayPal vagy Banki Átutalással történhet.

POLGÁR Optika üzletében található, a VIII. kerület 1087., Budapest, Berzsenyi u. 2/b. szám alatt a Keleti Pályaudvartól 3 percre a Fiumei úti felüljáró és a II. János Pál Pápa tér (volt Köztársaság tér) közelében. Nyitvatartás: H:9-17; K:10-18; Sze:9-19; Cs:10-18; P:9-17. AZ ÁTVÉTEL SORÁN KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!!! Az üzlet előtt fizetős parkolás lehetséges.

Az online Google Street View utcaképhez katt a képre

ÚTVONALTERVEZÉSHEZ a Google Maps segítségével KATT IDE

Részletes szállítási és átvételi információk

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK (SZEMÉLYES ÁTVÉTELhez görgess lejjebb)

A csomagzárás minden munkanap 14:00 órakor történik. A 14:00-ig beérkezett megrendeléseket összekészítjük és átadjuk a futárnak.

Kétféle szállítás választható:

EXPRESSZ 1 NAPOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL – 1 munkanapos szállítás (tartalmazza az utávét díját is) – 1790.- ft
Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal – 2 munkanapos szállítás (tartalmazza az utávét díját is) – 1490.- ft

Ezeket a csomagokat a futár az esetek többségében a feladást követő első (EXPRESSZ 1 NAPOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL) vagy második (Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal) munkanapon kézbesíti.

A csomag a MPL Csomag Nyomkövetés oldalon követhető nyomon az MPL Futárszolgálat által emailben megküldött küldemény azonosítóra való kereséssel. Kérjük vegye figyelembe, hogy az adatok betöltődése az MPL rendszerébe a feladást követően pár órával később történik meg.

A legtöbb esetben tudsz BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI a futárnak. Amennyiben nem tartózkodsz a kézbesítési címen mikor a csomagodat kézbesítenék, a sikertelen kézbesítésről értesítőt hagynak és megpróbálják egy második alkalommal kikézbesítni a csomagot. Amennyiben akkr sem a kézbesítés sikerrel, újabb értesítőt hagynak és a legközelebbi POSTA-n tudod átvenni a csomagodat, 10 napon keresztül.

Amennyiben sürgős szállítással vagy átvétellel megkeresel bennünket, igyekszünk az itt leírtaktól eltérően is segíteni lehetőségeinkhez mérten. ELÉRHETŐSÉGeink itt találod.

A kézbesítéshez opciókat kérni  – pl. hívjon telefonon mielőtt jön 50 perccel, értesítsenek reggel nyolckor a szállítás napján, délelőtt 10-11 közöttre kérem a kézbesítést, stb. – sajnos nem lehet, DE amennyiben ezt jelzed felénk a megjegyzésben, minden esetben jelezzük a futárcég felé amit általában figyelembe is szoktak venni. Ezt azonban sajnos garantálni nem tudjuk!

Példák:

Vagyis ha kedden rendeled meg a termékeket 11:23 perckor, ebben az esetben csomagod szerdán vagy csütörtökön szállítja ki a futár.

Ha kedden rendeled meg a termékeket 14:11 perckor, ebben az esetben csomagod csütörtökön vagy pénteken szállítja ki a futár.

Ha pénteken (szombat nem munkanap) rendeled meg a termékeket 13:21 perckor, ebben az esetben csomagod következő hét hétfőn vagy kedden szállítja ki a futár.

Ha pénteken (szombat nem munkanap) rendeled meg a termékeket 17:51 perckor, ebben az esetben csomagod következő hét kedden vagy szerdán szállítja ki a futár.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

AZ ÁTVETELI PONTON VÁSÁRLÁSRA NINCS LEHETŐSÉG, KIZÁRÓLAG AZ ELŐZETESEN MEGRENDELT TERMÉKEK VEHETŐK ÁT EMAILES ÉRTESÍTÉST KÖVETŐEN ÉS KÉSZPÉNZES FIZETÉS SEM LEHETSÉGES!

A termékek ellenértékének rendezése a vásárlás leadásakor Bankkártyás vagy PayPal online fizetéssel, vagy rendelés leadását követően Baki Átutalással lehetséges.

A megrendelt termékeket kizárólag online fizetheti ki (Bankkártyás fizetés vagy PayPal, rendelést követő fizetés Banki Átutalással lehetséges) és átveheti az alábbi átvételi ponton. Időpont egyeztetés nem szükséges. Vásárlás nem lehetséges, csak az előzetesen leadott rendelések vehetők át. Várja meg a rendelés átvevő pontra szállításáról szóló emailt – általában rendelés leadásától számított 24-48 órán belül – ami jelzi, hogy csomagja átvehető.

A rendelésről szóló visszaigazoló email minden elérhetőség információt tartalmaz majd, kérjük figyelje!

Térkép, útvonaltervező, kép az átvételi pontról és elérhetőséghez görgess fentebb.

KERESKEDŐ TULAJDONOS ELÉRHETŐSÉGEI:

Egyéni vállalkozó neve: Dobos András EV
Szolgáltató székhelye: 1027., Budapest, Lipthay u. 5. II/16.(csak iroda, itt személyes átvételre nincs mód)
Egyéni vállalkozó nyilvántartási száma, váll. ig. sz.:6982533; ET-013917
Elérhetőség:webshop@repulolampas.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége:+36-30-24-24-225
Adószám:63619531-2-41
NAIH reg. szám: folyamatban…