Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  Dobos András EV kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki Dobos András EV-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 

Kijelentjük, hogy a Dobos András EV birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.egilampas.hu , www.kivansaglampas.hu , www.repulolampas.hu , www.uszolampas.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése az információk tulajdonosának előzetes írásos beleegyezése nélkül. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Dobos András EV
A szolgáltató székhelye: 1027., Budapest, Lipthay u 5 2/16.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: webshop@repulolampas.hu
Cégjegyzék szám: –
Regisztráció szám: 6982533
A szolgáltató adószáma: 63619531-1-41
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: –
A szolgáltató telefonszáma:+36-20-570-88-99
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Websupport Magyarország Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@mhosting.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: http://mhosting.hu