ALACSONY ÁR!

FEHÉR SZÍV alakú Repülő Lámpás XL

1 990 Ft

Az égi lámpás emelheti az ünnepi hangulat fényét és meghittségét, legyen az esküvő, lánykérés, Valentin-nap, születésnap, névnap, évforduló vagy búcsúztató. Különleges látvány és felejthetlen élmény. A lampion reptetése tartalmas és felejthetetlen családi, baráti program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kérdésed van? HÍVJ MOST +36-30-24-24-225  vagy KATT IDE!

 

Készleten

Leírás

SZÍV alakú ÉgiLámpás FEHÉR színben, a LEGNAGYOBB SZÍV! Az égi lámpás emelheti az ünnepi hangulat fényét és meghittségét, legyen az esküvő, lánykérés, Valentin-nap, születésnap, névnap, évforduló vagy búcsúztató. Különleges látvány és felejthetlen élmény. A lampion reptetése tartalmas és felejthetetlen családi, baráti program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Jelképezi a szimbolizálhatja az ifjú házapár örök életre szóló összetartozását, a jegyesek közös útját.

A Tiang Deng egy speciális tűzálló papír burából és egy mécsesből álló lámpás. A tasakból kiszabadított lámpást széthajtogatva, meglengetve kibontjuk. A lámpás aljára rögzített meggyújtott mécsesből feláramló hő megemeli a papírballont, mely méretétől függően akár 500-1000 méterre is felemelkedhet a csillagfényes éjszakában, hogy égi társaihoz hasonlóan bevilágítsa az ünnepet.

A lassan emelkedő ballont az ég felé engedhetjük, és amellett, hogy a közben elsuttogott, vagy akár tollal ráírt kívánságot a csillagok felé repíti, nagyon látványos program is minden alkalomra. A mécses pár perces égést követően kialszik és a lámpásban lévő levegő lassan hűlni kezd, a lámpás pedig leereszkedik. A lampionok a legkevesebb veszélyt jelentik a környezetre, a lámpás anyaga tűzállóvá tett papír, mely nedvesség hatására gyorsan szétmálik, bambusz és fémhuzal, ami idővel szintén lebomlik, és így nem szennyezi a környezetet.

A csomag mindent tartalmaz ami a lámpás biztonságos üzemeltetéséhez szükséges. A csomag tartalmaz egy biztonsági szálat, mely a lámpás rögzítésére szolgál a hatályos tűzvédelmi szabályzat előírásait szem előtt tartva. A biztonsági szál egyik végét a lámpáshoz, míg a másikat egy stabil ponthoz szükséges rögzíteni, így a lámpás működése alatt mindvégig ellenőrizhető, a lámpás biztonságosan üzemeltethető.

Mécsessel üzemelő, repülő papírlampion. Anyaga: bambusz, vászon, viasz, fémhuzal, impregnált tűzálló papír. A csomagban 1 db lámpás található, laposra hajtogatva, 1 db mécses, 1 db biztonsági fémszál és 1 db magyar nyelvű használati utasítás. Lámpás mérete használat során: 37 cm (alsó rész átmérő) x 93 cm (felső rész átmérő) x 95 cm (magasság). Csomagolás: áttetsző fólia zacskóban. Csomag méretei 38*38*1 cm. (szél.*hossz.*vast.)

REPÜLŐ ÉGI Lámpás Használati Utasítás

*** Használati tudnivalók ***

GYIK

További információk

Tömeg 0,27 g
Méretek 37 × 93 × 95 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FEHÉR SZÍV alakú Repülő Lámpás XL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…