Egy jó ötlet és egy kis kézügyesség…. másra nincs is szükség hogy ijesztő, vicces vagy éppen jópofa fejjé, figurává változtassuk repülő lámpásunkat most éppen Halloween alkalmából. Ehhez kívánunk most pár ötletet adni. A különböző repülő lampion formák, színek és figurák mosolyt csalnak az arcokra.

A Halloween Selection Repülő Lámpás Csomag 10 db VEGYES színű klasszikus papírlámpást és két fekete filctollat tartalmaz, hogy a csomagban lévő összes lámpást HALLOWEEN lámpássá varázsolhasd! A Halloween Selection Repülő Lámpás színekkel és formákkal még varázslatosabbá varázsolja a repülő papírlámpás eregetés élményét. Tökéletes egyedi Halloween ajándék, partikellék vagy éppen meglepetés Mindenszentekre.

Most egyedi HALLOWEEN CSOMAGBAN, AKCIÓS ÁRON AJÁNDÉK 2 db FILCTOLLAL! Válaszz a mellékelt képek közül és készítsd el saját rémisztő vagy vicces repülő lámpásodat saját kezűleg. Készíts Halloween Repülő Lámpás szörnyfejeket a szivárvány összes színében! A lámpások festése és megrajzolása igazi élmény. A lampion reptetése tartalmas és maradandó családi, baráti program kicsiknek és nagyoknak egyaránt bármilyen Halloween partyn. Különleges látvány és felejthetlen élmény Halloweenra.

A Halloween Selection repülő papírlámpások egy speciális tűzálló papír burából és egy mécsesből álló lámpások, 10 db-os vegyes színű csomagban, ajándék lámpás festő filctollal. A filctollal szörnyfejeket varázsolhatsz a lámpásra, egyedivé téve azt a saját stílusod szerint. A tasakból kiszabadított lámpást széthajtogatva, meglengetve kibontjuk. A lámpás aljára rögzített meggyújtott mécsesből feláramló hő megemeli a papírballont, mely méretétől függően akár 500-1000 méterre is felemelkedhet a csillagfényes éjszakában, hogy égi társaihoz hasonlóan bevilágítsa az eseményt.

A lassan emelkedő ballont az ég felé engedhetjük, és amellett, hogy a közben elsuttogott, vagy akár tollal ráírt kívánságot a csillagok felé repíti, nagyon látványos program is minden alkalomra. A mécses pár perces égést követően kialszik és a lámpásban lévő levegő lassan hűlni kezd, a lámpás pedig leereszkedik. A lampionok a legkevesebb veszélyt jelentik a környezetre, a lámpás anyaga tűzállóvá tett papír, mely nedvesség hatására gyorsan szétmállik, bambusz és fémhuzal, ami idővel szintén lebomlik, és így nem szennyezi a környezetet.